Sunday

TEST: Ky Test Ju Tregon se sa të Hutuar Jeni

Tags


Një enigmë e cila i sfidon shikuesit që ta gjejnë shkronjën “O” të fshehur në listën e shkronjave “Q” mund të jetë çelësi i zbulimit se sa të mira i keni nivelet e përqëndrimit.

Sa të hutuar jeni ju? Apo jeni shumë të koncentruar në gjërat që i bëni? Zbulojeni përmes testit:

Për të filluar testin filloni kronometrin duke shtypur butonin "Start". Zbrisni menjëherë më poshtë pasi të keni filluar kronometrin dhe mundohuni të gjeni dy gërmat "O". Sapo ti gjeni ndaloni kronometrin dhe shikoni për sa kohë i keni gjetur gërmat "O". Në bazë të kohës së kronometrit zbuloni më poshtë, nën foton e testit, se sa të hutuar jeni

Gati? Kliko "Start" tani dhe kalo menjëherë tek foto me gërmat:


E mbaruat me sukses testin? Sa sekonda ju mori gjetja e dy gërmave "O"? Zbuloni më poshtë se cfarë tregon kjo kohë për nivelin e përqëndrimit tuaj.

Rezultati i testit zbulohet me poshte:Sa kohë ju mori për të zbuluar 2 gërmat O?

Kjo enigmë e cila i sfidon shikuesit që ta gjejnë shkronjën “O” të fshehur në listën e shkronjave “Q” mund të jetë çelësi i zbulimit se sa të mira i keni nivelet e përqëndrimit. 

Duket se njerëzit të cilët shikojnë enigmën por vonojnë të gjejnë shkronjat O kanë tendencë të jenë më të hutuar se ata të cilët arrijnë që brenda 5 sekondave të gjejnë shkronjat O. Hulumtuesit nga Universiteti College i Londrës gjetën se pjesëmarrësit të cilët shikuan shkronjat Q për një kohë më të gjatë se 20 sekonda në enigmë, treguan simptoma më të lidhura me shpërqendrimin dhe hutimin, transmeton 1Fakt. Në nivel mesatar gjetja e gërmave O merrte rreth 10 sekonda. 

Lini një koment tani me rezultatin tuaj: 

- Super përqëndrim: Koha e gjetjes së 2 gërmave O nga 1 deri 5 sekonda 

- Përqëndrim normal: Koha e gjetjes së 2 gërmave O nga 6 deri 10 sekonda 

- Nuk ka përqëndrim por hutim: Koha e gjetjes së 2 gërmave O nga 11 deri 20 sekonda.