Tuesday

Test Psikologjik: E Gjejmë Personalitetin Tuaj Vetëm nga Mënyra si Shkruani?

Tags

Test Psikologjik: E Gjejmë Personalitetin Tuaj Vetëm nga Mënyra si Shkruani?

Mënyra se si ju shkruani në një fletë të bardhë tregon shumë për personalitetin tuaj. Kjo gjë theksohet së fundmi nga psikologë në SHBA, të cilët kanë kryer hulumtimin e kanë pasqyruar rezultatet në “The Huffington Post”.

Analizat e mëparshme janë përqendruar kryesisht në zakonet, gjuhën, gjestet, tiparet e fytyrës për të zbuluar personalitetin e njeriut.

Tashmë analiza është e përqendruar tek shkrimi i dorës, për të cilin ka ekzistuar gjithmonë një debat midis shkencëtarëve , nëse personaliteti i dikujt mund të jetë i njohur nga dorëshkrimi i tij apo jo. Dhe ndërsa ka mendime kaq të ndryshme mbi këtë temë, ende ka disa tipare të personalitetit, në mendimin e psikologëve që kanë kryer studimin, që nga dorëshkrimi i një personi, mundtë nxirren me saktësi shumë të lartë tipare të personalitetit .

Hulumtuesit i kanë përmbledhur gjetjet e tyre në 5 pika. Për të filluar testin klikoni butonin "Let's Start":