Monday

TEST: A do ti Kishit Mbijetuar Titanikut?

Tags

TEST: A do ti Kishit Mbijetuar Titanikut?

Më shumë se 1,500 viktima vdiqën kur RMS Titanic u mbyt në ujrat e akullta të Atlantikut në 2:20 të mëngjesit më 15 Prill 1912. Katër orë më vonë, Carpathia shpëtoi 705 të mbijetuar. A do të kishit qenë ju një nga ata? Bëni TESTIN dhe zbulojeni.

Për të filluar testin klikoni LUAJ TANI më poshtë: