Thursday

TEST PSIKOLOGJIK: Zbuloni Çfarë Personi Jeni Me Këtë Kuiz

Tags

TEST PSIKOLOGJIK: Zbuloni Çfarë Personi Jeni Me Këtë Kuiz

Te mendojme se njohim veten, dhe ta njohim veten realisht, jane dy gjera te ndryshme!

Besoj se te njohesh veten eshte nje kerkim qe zgjat sa jemi gjalle!

Gjerat qe i mendojm ne menyre koshiente jo gjithemone jane ato qe dalin ne skene kur ballafaqohemi me situata konkrete e te papritura ne jete! Nganjehere eshte nenevetedija ajo qe na ben si jemi, e me rrallle vetedija apo menyra si e perceptojme veten ne menyre te vetedijshme!

Nese jemi kalitur me vlera e me virtyte te larta qe nga femijeria, besoj edhe ne situatat me te veshtira do te jemi shembull qe rezulton me aore respekti dhe admirimi, por ne te kunderten do te deshprojme veten dhe te tjeret rreth nesh!

Jo rralle ndodh qe te themi "kurr se kisha pritur kete gjest/sjellje prej dikujt", qofte per te mire apo per te keq! kjo ndodh sepse jo patjeter personi mundohet te krijoje bindje tek te tjeret per ate se si eshte, por nganjehere personi nuk eshte i vetedijshem ne teresi per personalitetin e tij/saj poashtu!

A jeni të qetë, të shoqërueshëm, vetjak..? Zbuloni duke u përgjigjur pyetjeve më poshtë. Për të filluar testin klikoni LUAJ TANI! më poshtë:This Is The Newest Post