About
Site web më argetues në gjithë trevat Shqiptare dhe për të gjithë Shqip folësit. 


Argëtohuni këtu me Teste Psikologjike, Kuize Logjike, Lojëra Inteligjente, Fakte e Kuriozitete si dhe Sondazhe e Opinione të pa-anëshme, të vërteta e tepër masive.  

Shumë media serioze, brenda e jashtë Shqipërisë, mbështeten në Sondazhet dhe Opinionet tona  për të informuar publikun e gjerë. Ndër to përmendim Gazeta MAPO, Gazeta TEMA, Telegrafi në Kosovë, Gazeta PANORAMA, Gazeta EXPRESS, siti Bota Sot e të tjera .  

Puna jonë mbështetet në një ekip të mirëfilltë psikologësh e analistësh të cilët përgatisin edhe Testet Psikologjike, Kuizet Logjike apo Lojërat Inteligjente të cilat argëtojnë por edhe mësojnë njerëzit njëkohësisht. 

Ne ndiqemi përditë nga qindra e mijëra Shqiptarë kudo në botë. Ne jemi përhapur kudo. Prodhimet tona mediatike transmetohen në mënyrë të vazhdueshme nga shumë media Shqiptare të cilat marrin si udhërrëfyes punën dhe informacionin që ne ofrojmë:1Fakt is the social news and entertainment company. 1Fakt is redefining online advertising with its social, content-driven publishing technology. 1Fakt provides the most shareable breaking news, original reporting, entertainment, and video across the social web to its Albanian audience of more than 200K.