Na Qerasni me një KafeMos u bëj Gjirokastrit. Na qeras me një kafe dhe ne!

Të gjitha kuizet, testet dhe postimet e tjera të këtij siti realizohen nga vullnetarë të cilët me pasion sakrifikojnë kohën e lirë për të ofruar argëtim dhe dije për të gjithë Shqiptarët kudo që ndodhen.

Nëse beson në misionin tonë dhe mendon se ky sit Shqiptar të bën ty dhe shoqërinë Shqiptare më të mirë, na ofro një kafe shoqërisht përmes butonit të mëposhtëm.Nëse kafja që na dhuroni kushton më shumë se 10 Euro ju përfitoni një byzylyk Duddha si dhuratë nga 1Fakt.


Ju lutemi na dërgoni një numër celulari apo email nëse dhuroni mbi 10 Euro që të mund t'ju kontaktojmë për lëvrimin e byzylykut dhuratë. Adresa jonë email: [email protected]