Reklama në 1Fakt - Ofertë speciale për Bizneset e Reja

Reklama në 1Fakt - Ofertë speciale për Bizneset e Reja

Ne i ndihmojmë bizneset të lidhen me audiencën e tyre dixhitale duke krijuar dhe botuar postime të cilat ata do ti shikojnë dhe reagojnë.

Filloje me 1Fakt

Tani, 1Fakt mund t'ju ndihmojë të ndizni motorët e biznesit tuaj! Çdo tremujor, ne do të bashkëpunojmë me një kompani të re dhe do të promovojmë produktin ose shërbimin e tyre nëpër platformat tona.


Kompani me ide interesante po krijohen çdo ditë. Shpesh, sfida më e madhe për markat e reja është të tërheqin vëmendjen e klientëve potencialë. Rrëfimet e mira shpesh ngelen të patreguara.


1Fakt do të zgjedhë një kompani për të "nisur" çdo tremujor një bashkëpunim! Ne do të shikojmë produktet dhe / ose shërbimet që audienca jonë mund të pëlqejë nga kjo kompani dhe do ti reklamojmë online fuqishëm nëpër platformat dhe kanalet tona falas.


Programi ynë i promovimit u jep markave të reja shansin për të hyrë në gamën e plotë të audiencës tonë pa kosto fillestare. Propozoni kompaninë tuaj për shqyrtim duke na kontaktuar me email : [email protected]